Pertti Vihonen Oy

Matkamme alkoi vuonna 1992.

Tuolloin suunnittelimme ja valmistimme suomalaisille ammattivalokuvaajille valokuvien viimeistelytuotteita; valokuvapohjukkeita, -kansioita ja kiitoskortteja. Vastasimme tuotteiden muotoilusta, tuotannosta sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Eräänä päivänä muutamat valokuvaaja-asiakkaamme pyysivät meiltä apua oman markkinointinsa suunnitteluun ja toteutukseen. Niinpä aloimme tehdä markkinointia myös heille. Pikkuhiljaa kyselyjä alkoi tulla lisää, myös muilta toimialoilta. Nykyään keskitymme kokonaisvaltaisesti markkinointiin, viestintään ja valmennukseen. 

Tiedämme minkälaisia työkaluja yritys ja yrittäjä voivat käyttää pärjätäkseen jatkuvassa muutoksessa, saadakseen uusia asiakkaita ja palvellakseen jo olemassa olevia – sekä kuinka uusiutua siten, ettei unohda omaa ydintään. Meillä on siitä liki 30 vuoden kokemus.

Strategia, tuotteistaminen, kilpailuetujen tunnistaminen ja näkyviksi tekeminen ovat vahvuuksiamme. Autamme kiteyttämään yrityksesi menestystekijät sen arvoihin ja tavoitemielikuvaan perustuvaksi tarinaksi, jonka pohjalta luomme sille visuaalisen identiteetin ja markkinointipolun. 

Kun etsit luotettavaa ja osaavaa kumppania toteuttamaan markkinointiasi, olemme mielellämme avuksi.

Pertti Vihonen
markkinointi, graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto

0400 624 002
pertti.vihonen@neway.fi

Anu Vihonen
markkinointi, valmennukset, sisällöntuotanto

040 510 8246
anu.vihonen@neway.fi

Ville Vihonen
markkinointi, graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto

0500 624 002
ville.vihonen@neway.fi